De kunst van het lichter leven -

Boek geschreven door Anurag ten Klooster

Wil jij veel uit het leven halen?
Veel bereiken of beleven en ook innerlijke rust ervaren?
Het leven lichter ervaren ook als je omstandigheden zwaar zijn?

Lees dan dit boek.

Wil jij de kunst van het lichter leven beheersen? Wil je genieten van wat er is, niet gehinderd door gedachten, gevoelens, angsten, nare ervaringen of belemmerende patronen? Wil jij het leven nemen zoals het komt en invloed uitoefenen waar je kan? Wil jij kiezen en doen wat bij jou past in werk en in relaties? Wil jij weer gaan stralen als een kind, energie, levenslust, en ook innerlijke rust en tevredenheid ervaren? Start dan vandaag met het lezen van dit boek.

De auteur nodigt je uit je leven licht te leven ondanks heftige ervaringen, ondanks moeilijkheden die je hebt gehad. Alles wat in dit boek staat, heeft de auteur op zichzelf toegepast en als coach en trainer heeft ze er duizenden mensen mee geholpen en geïnspireerd.
"Ik weet daarom dat het werkt. Dat je invloed hebt. Dat je je leven lichter kunt leven." (Anurag)

Dit boek bestaat uit luchtige, praktische hoofdstukjes die inspireren, die aanzetten tot verandering, die je helpen het leven lichter te leven en je gelukkiger te voelen. Aangevuld met kleurrijke pagina's met inspirerende quotes.

Anurag ten Klooster is coach, trainer en opleider en gespecialiseerd in mindfulness, compassie, familieopstellingen, voice dialogue, transactionele analyse en persoonlijke effectiviteit. Ze is oprichter van Miraconsult waar ze mensen persoonlijk en in trainingen begeleidt. Anurag is moeder van drie kinderen en sinds 2013 weduwe.

Reacties op mijn boek door lezers:

Een boek voor altijd
In dit boek bedrijft Anurag de kunst om zeer compact en met weinig omhaal van woorden waanzinnig veel te vertellen over hoe je je leven een stuk eenvoudiger kunt leven. Knap vind ik het hoe compleet haar verhaal is. Toegankelijke theorie wordt afgewisseld met praktische tips en suggesties voor oefeningen. Haar openheid over haar eigen ervaringen met het leven, geven het boek een zeer waardevolle extra dimensie. Kleurenfoto’s met rake citaten en een bijlage met prikkelende vragen zorgen voor een vrolijke en lichte toets.
Dit boek kun je langzaam consumeren, of in een ruk uit lezen. Maar een ding weet ik zeker: als je zelf met vragen zit dan zal je het boek van Anurag er altijd weer bij pakken.
Pluspunten:
Inspirerend, diepgaand (F. Hoes)

Heerlijk luchtig, helder en toegankelijk geschreven
Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen maar zal het beslist nog regelmatig van de plank halen. Het is heerlijk luchtig, helder en toegankelijk geschreven. Prachtig geïllustreerd met veel mooie foto's en inspirerende quotes. De talloze tips zijn praktisch en direct toepasbaar in het dagelijks leven. Voor een analyticus als ik een verademing. Door de korte hoofdstukken ook ideaal voor mensen die altijd zeggen geen tijd te hebben om te lezen... Een echte aanrader dus!
Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Praktisch 
(W. Portier)

Aanrader
Het boek dat Anurag heeft geschreven is met recht een echte aanrader. Met veel plezier heb ik het boek gelezen,het staat vol met mooie, wijze uitspraken en tips om te leren dicht bij jezelf te blijven.
Het boek zet je aan tot daadwerkelijke verandering en als je er voor open staat tot een gelukkiger leven.
Dank je wel Anurag!
(Corry Dekker)

Praktisch, samenvattend en zeer inspirerend
Frisse beschrijvingen van dàt gene waar het werkelijk om gaat. Met hand-on tips om (nog) verder te komen...een aanrader dus!
Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Praktisch, Verrassend
(D. Leinward)

Inspirerend en leerzaam
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het is inspirerend en leerzaam. Veel van de quotes heb ik nog eens apart opgeschreven omdat ze heel verhelderend werken en inderdaad het leven lichter maken. Kan dit boek van harte aanbevelen!
Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend
(M. Koelewijn)

Inzichtgevend, Toegankelijk, Vriendelijk en Compassievol
Schrijfster Anurag geeft mij met haar boek op een vriendelijke en compassievolle manier Eye-Openers. Het boek bevat meerdere korte hoofdstukjes die ik heel prettig leesbaar vind. De onderwerpen bevatten boodschappen die mij aanzetten tot nadenken en zelfreflectie: Hoe doe ik dit eigenlijk en wat kan ik hier van toepassen om mijn leven ook wat "Lichter" te maken. Het is een boek dat ik ook weer eens terug zal pakken om een bepaald onderwerp dat dan voor mij speelt nog eens te lezen. De prachtige foto's met mooie spreuken geven het boek een prettige en complete uitstraling. Het is een boek om ook een ander kado te doen.
Pluspunten:
Toegankelijk, praktisch, compassievol
(Cynthia Almere)

Wijze lessen
Prettig om te lezen. Wijze lessen in een luchtige verpakking. Aantrekkelijk qua vormgeving. Het is geen leesboek. Elk hoofdstuk is een nieuwe les die je even moet laten bezinken.
Echt een aanrader! leuk om als cadeau te geven of te ontvangen.
Pluspunten:
Toegankelijk, inspirerend, praktisch, verrassend
(Ella)

Een boek over alles!
Prettige toon en stijl, lichte en vrolijke vormgeving. De korte hoofdstukjes staan op zichzelf. Je bladert, vindt wat van je gading en, hop, lezen maar.
Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Praktisch, Licht, Kleurrijk
(Cornelia)

Ik bestel het boek:
"De kunst van het lichter leven" 

Mocht het bestellen hieronder met ideal niet lukken, stuur mij dan een mail met
je adresgegevens, dan stuur ik je een nota. Naar miracoaching@gmail.com

 

Bestel het boek voor 18,95 euro incl btw en verzend- kosten