Deze challenge is voor de laatste keer gratis!

Wil jij veel uit het leven halen
Ben je niet altijd tevreden over je leven of over jezelf?

Wil jij anders, meer of beter?
Zorg jij gemakkelijker voor anderen dan voor jezelf?

Wil je milder worden naar jezelf, goed voor jezelf zorgen?

Omdat je weet dat je, als je mild bent naar jezelf, je dan nog beter en fijner contact met anderen hebt, en je meer doet wat goed voor jou is.

Herken je iets van onderstaande?

  • Ik heb een druk leven en ik wil het graag allemaal goed doen
  • Ik zou meer willen genieten, echt leven. Met mijn aandacht in het nu, spontaan, speels en onbezorgd leven
  • Ik ben bang dat het leven aan me voorbij gaat zonder dat ik gedaan heb wat ik diep in mijn hart graag wil
  • Ik ervaar soms spanning, onrust, stress, angst, moeheid, concentratieproblemen of pijnklachten
  • Ik herken (soms) een vorm van onzekerheid, perfectionisme, verantwoordelijkheidsgevoel, aanpassend gedrag of zelfkritiek

Dit helpt!

   

  • Ik wilde in mijn leven altijd beter of anders. Ik was niet snel tevreden en zorgde niet altijd goed voor mezelf. Tot ik Zelfcompassie en Mindfulness ging beoefenen. En ondanks dat in 2013 mijn man en vader van mijn 3 kinderen stierf, ben ik een stuk rustiger, tevredener en milder geworden.
  • In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen in Compassie en Mindfulnesstrainingen
  • In deze 8 daagse challenge, ga ik je oefeningen geven die je helpen om milder te worden naar je zelf en lichter te leven. Je gaat meer genieten, je gaat onbezorgder en met meer vertrouwen door het leven.
  • Zelfcompassie is een effectieve middel in het verminderen van burnout en depressie en het vergroten van flexibliteit, aanpassingsvermogen, welzijn en emotionele stabiliteit.

Ik heb voor jou een 8 daagse zelfcompassiechallenge gemaakt, met een aantal korte oefeningen uit de wetenschappelijk onderzocht en bewezen Compassietraining.

Dit komt aan bod in de 8 daagse zelfcompassiechallenge

Dag 1: Wat is zelfcompassie. Veilige plek in jezelf vinden

Dag 2: Met compassie naar jezelf kijken

Dag 3: Hoe ontwikkel je in je dagelijkse leven zelfcompassie

Dag 4: Stilstaan en dankbaarheid voelen voor wat er is

Dag 5: Je innerlijke criticus ontmaskeren

Dag 6: Mindful wandelen met compassie

Dag 7: Bewuster doen en genieten

Dag 8: Vriendelijke wensen sturen naar jezelf

Wanneer jij goed in je vel zit, jezelf bent en mild bent naar jezelf. Dan doe je eerder wat bij jou past en ben je meer 'jezelf'. Dit alles is voor jezelf en de mensen om je heen een winst.
Pak je kans om 2017 goed te beginnen, deze zelfcompassiechallenge is mijn cadeau voor jou.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anurag ten Klooster. Ik help reeds 24 jaar mensen en heb reeds duizenden mensen begeleid, met succes! In 1990 begon ik mensen te begeleiden. Eerst als maatschappelijk werker (met drugsverslaafden, en met jongeren die met justitie in aanraking kwamen) en als groepswerker met jongeren en kinderen die niet meer thuis woonden. Sinds 1998 begeleid ik mensen in de rol van trainer, coach en therapeut en leid ik andere coaches op.

Ik coach en train al jaren op gebied van persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, persoonlijke kracht, leidinggeven, loopbaanontwikkeling, relatie issues, timemanagement en communicatie. Ik werk met degelijke methoden uit mindfulness, zelfcompassietraining, transactionele analyse, voicedialogue,familieopstellingen, rationele effectieve training en diverse andere methoden.Voor al deze methodes heb ik gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Ik heb heel veel mensen en kinderen begeleid. Ik heb veel werk en levenservaring. En daar mag jij van profiteren.

Wil je meer over mij weten: Je kan onder deze link meer over mij en mijn bedrijf vinden.

Ik ben moeder van drie kinderen (13, 11 en 7 jaar). Ik heb in 2013 mijn partner en vader van mijn kinderen verloren, na een ziekteproces van 8 maanden is hij doodgegaan. Hij had een hersentumor. Ik heb in deze heftige periode (waarin ik mensen ben blijven begeleiden) veel mindfulness en compassie beoefend. Het klinkt misschien raar maar mijn vertrouwen in het leven (en de dood) is sterker dan ooit.

Mijn angsten en onzekerheden zijn naar de achtergrond verdwenen en mijn gedachten en emoties kan ik beter dan ooit hanteren. Omdat ik geleerd heb ze te accepteren en mindful en met compassie te benaderen. En omdat ik in het NU leef. Ik doe wat echt bij mij past en ook als vind ik iets eng, ik doe het toch. Ik heb echt leren springen in het onbekende, keer op keer.

Mijn kinderen heb ik in deze periode en ook nu nog veel geleerd op een Compassionele en Mindful manier om te gaan met hun gevoelens en gedachten. Vanuit acceptatie en innerlijke rust. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze de meeste tijd evenwichtig en zichzelf zijn en hun gevoel gemakkelijk uiten.

Dit gun ik ieder, een lichtere, compassievol en mindful leven, meer in het nu. Minder gehinderd door gedachten, emoties, onzekerheden en angsten. Doen wat je echt wilt doen en zijn wie je bent. Vertrouwen en mild zijn naar jezelf.
Ik kan je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Ik weet dat dat kan!

Enkele reacties van deelnemers die deze challenge al hebben gedaan

 

"Het was een inspirerend en leerzame week, die niet alleen prima georganiseerd was, maar ook inhoudelijk goed was. Door de oefeningen heb ik een aantal mooie inzichten opgedaan, goede ideeën gekregen en hier en daar wat kennis opgefrist. Ik ben met vlag en wimpel door de zelfcompassie apk gekomen en kan er weer even tegen."

 

"Hartelijk dank voor de bijzondere challenge! Wat een mooie gedachte om dit aan te bieden aan mensen om hen een kans te geven milder en liefdevoller naar henzelf en de wereld om hen heen te leren kijken. Voor mij kwam deze kans precies op het juiste moment. Het is nu dus tijd om weer voor mezelf te leren zorgen en van mezelf te gaan houden. Je hebt me erg geïnspireerd met jouw levensverhaal en ervaring."

 

"Ik vond het heel fijn en bijzonder deel te mogen nemen. Dus dank je wel dat je deze challenge aanboodt en voor je heldere oefeningen en tips."

 

"Dank voor je prachtige meditaties en berichten! Je hebt een heerlijke stem om naar te luisteren en een prachtige uitstraling om naar te kijken!"

 

"Ik heb er van genoten en ben daardoor ook weer een stukje 'dieper' in mijzelf gekomen. Zelfcompassie is eigenlijk onze eerste zelfbehoefte.."

 

"Bij deze wil ik je enorm bedanken voor het delen van je deskundigheid in de 8 daagse challenge. Ik heb het als heel plezierig ervaren en het heeft me goed gedaan.Het was een mooi en fijn moment op de dag om naar jou te luisteren en de oefening te doen. Zelfcompassie is een kunst op zich en voor mij zeker waardevol om bij stil te staan. Nogmaals dank daarvoor."

 

"Bedankt voor je duidelijke uitleg. Ik merk dat ik rustiger ben, liefdevoller, weet duidelijker wat ik wel wil. Onze kinderen reageren liefdevoller en anders dan voorheen. Ze komen meer bij me zitten knuffelen en praten dat hebben we allemaal gemist. Daar kunnen we echt van genieten. Ik merk dat als ik rustig in mijn vel zit dat het leven makkelijker is voor iedereen thuis. Bedankt voor de inzichten.”

Doe mee en schrijf je nu gratis en zonder verdere verplichtingen in

Wanneer je je opgeeft ontvang je vanaf 15 januari tot 22 januari  2017 acht dagen lang een video en oefening van 5 a 10 minuten in je mailbox.
Je kan alles direct en praktisch toepassen in je leven.

arrow

Schrijf je gratis in voor de Zelfcompassie Challenge

Sommige providers houden het tegen dat je je goed kunt inschrijven, dit heeft met het (veilige) mailprogramma mailchimp te maken waarschijnlijk. Lukt het niet je in te schrijven via bovenstaande, stuur me dan graag een mail met' opgeven zelfcompassiechallenge' naar miracoaching@gmail.com. Ik zet je dan handmatig bij de lijst van deelnemers.

Je kan je uiteraard op ieder moment weer afmelden van de maillijst. Je zit nergens aan vast.

Wil je helpen dit bericht te delen zodat meer mensen hier profijt van hebben.
Druk op een van buttons hieronder.

Onder de mensen die dit delen verloot ik drie keer mijn succesvolle boek
"de Kunst van het Lichter Leven".
(info over het boek op www.academievoorleven.nl/boek)

arrow