Event  'Lichter Leven met Mindfulness en Compassie'

Inclusief boekpresentatie en boek:

Het leven aanvaarden met Mindfulness en Zelfcompassie

 

Door Anurag ten Klooster

 

 

Zondag 5 november van 15.00-18.00 uur - Blijburg Amsterdam

 

 

Dit event wordt een steunend, warm, liefdevol, licht en humorvol event.


Op dit event gaan we er voor zorgen,  dat je met een licht en vrij gevoel, geïnspireerd en met een lach op je gezicht de deur uit loopt en dit meeneemt in je leven.


Ik ga je door middel van verhalen en nieuwe oefeningen laten voelen/ervaren en vertellen hoe je je gevoel van vreugde, vrijheid, rust en tevredenheid kunt versterken in je leven.


Het is een event met inspirerende talks, nieuwste oefeningen, zang en cabaret.


Je gaat de kracht voelen van mindfulness en zelfcompassie als je dit met 100 mensen tegelijkertijd deelt.


Ik weet hoe krachtig het werkt als we daar met zijn allen zitten, luisteren, delen, genieten, lachen en stil zijn.


Er komt een prachtige zangeres, Clementine Noordzij, zij zingt hartverwarmend en ondersteunend.
Hier vind je alvast een voorproefje van haar.


De uitgever komt.


Om echt een feest te maken van het event komt cabaretier Marleen Bekker gevraagd om een aantal humoristische acts te doen.
Het bijzondere van Marleen is: in het verleden heeft zij zelf ook workshops Zelfcompassie gegeven! Ze maakte daar een video voor die nog steeds erg leuk is. Of nog iets anders: Kijk hier als je verder kennis wilt maken met Marleen en wilt zien wat ze tegenwoordig maakt en doet.


Dussss...we gaan garandeerd lachen... en natuurlijk mag je ook een traan laten.


Dit is ook een geweldige gelegenheid om andere mensen te zien die dezelfde interesses delen. Er komen alleen maar warme en mooie en lieve mensen. Mensen met hun hart op de juiste plek. Kom gerust alleen, je zal je snel omringd voelen door gelijkgestemden.


Het ticket kost slechts 44 euro excl btw (53 incl).


 Je krijgt voor deze 44 euro excl:

  • Verhalen en inspiratie (we gaan oefeningen met zijn allen beleven en doen, ... voel de compassie in de zaal) 
  • Hartverwarmende sprekers, zang en cabaret
  • Gratis drankjes en hapjes in Blijburg, borrelen en dansen
  • Mijn nieuwe boek "Het leven aanvaarden met Mindfulness en Zelfcompassie"
  • Diepgang en lol
  • En vooral een geweldige ervaring en inspiratie voor je dagelijkse leven

Kom je?


Het event is op zondag 5 november van 15.00 uur en 18.00 uur
De locatie wordt Strand Blijburg, in Amsterdam IJburg

 

 

Bestel hier je ticket voor het event inclusief boek

 

 

Of bestel hier het boek

Voorwoord door David Dewulf

Iedereen heeft uitdagingen op zijn pad. We weten dat, maar ergens geloven we dat we daar van gespaard zullen worden.

Tot we vaststellen dat ook ons eigen leven tegenslag kent en we onszelf even verliezen. Het kan  het begin van een zoektocht zijn om onszelf terug te vinden en om gelukkig te zijn ondanks alles.

Mindfulness en zelfcompassie bieden hiervoor een prachtig geschenk. Het succes ervan is ook niet toevallig. Mindfulness biedt een no-nonsense methode die in wetenschappelijk onderzoek aantoonde stressbestendigheid en veerkracht te verhogen. Mindfulness helpt je minder te oordelen en minder te piekeren.

Zelfcompassie kwam meer recent in de belangstelling. Zelfcompassie helpt je jezelf te aanvaarden zoals je bent, in je kunnen en onvermo- gen. Zelfcompassie is een geschenk van mildheid voor jezelf. Mindfulness en zelfcompassie vullen elkaar ook aan. Mindfulness helpt je om ruimte te maken voor je ervaring. En met zelfcompassie vullen we deze ruimte met warmte.

Ik ben dan ook blij dat Anurag in haar inspirerende boek beide aan- dacht geeft en zo haar lezers inspireert. Haar eigen kwetsbaarheid is een bron van kracht die toont hoe je vaak uit de meest moeilijke momenten kunt groeien en iets bijzonder kunt maken van je leven. Ik kan dit boek alleen maar aanbevelen en hopen dat velen de mooie boodschappen ter harte nemen.

David Dewulf, arts en auteur van 15 boeken waaronder ‘Jezelf accepteren met mindfulness en compassie’ en ‘Zelfcompassie voor je kids’.-

Anurag heeft een bijzonder boek geschreven. In dit boek blijkt dat ze de kunst verstaat om een niet altijd even eenvoudig onderwerp op zeer toegankelijke wijze te verwoorden zonder diepgang en dwarsverbanden te vergeten. Ik heb diverse boeken over compassie en mindfulness gelezen. Dit boek springt er voor mij uit door de compactheid van de tekst, de veelzijdigheid van onderwerpen (risico's, relaties, angst, familie, vriendschap, controle etc) en de toepasbaarheid. De poespas, die in veel andere boeken wel staan, heeft ze gelukkig weggelaten. Ze schrijft nuchter en gevoelig tegelijk. Diverse stukken tekst raakten mij diep. Het boek is compassie zelf. Een echte aanrader.

Bart Hoesch