Je bent ondernemer. Je hebt al een eigen aanbod en website. Je hebt klanten maar je vindt dat je te hard werkt, te weinig verdient voor wat je doet. Of werk je nog niet met je ideale klant?  Mag het allemaal wel wat moeitelozer? Ben je toe aan inspiratie, nieuwe inzichten, sparren met andere ondernemers? Kortom: aan 'nieuw leven' in je bedrijf? Dan is deze training voor jou.

 

 

 

 

Own your Business

Ondernemen met Liefde, Lef en Leiderschap

Own your Business is het businessprogramma van Karin Hoens en Anurag ten Klooster. Ze hebben zelf ervaren dat ondernemerschap begint met 'jezelf zijn'. En van daaruit durven en doen. Ondernemen met liefde, lef en leiderschap. Dat klinkt heel simpel en eigenlijk is dat het ook. In dit 6 maanden programma hebben ze hun kennis, ervaring en levenslessen samengevoegd. Ga je mee op reis?

 

 


Herken je dit?

 

 • Je wilt als ondernemer zichtbaarder worden, maar je weet niet goed hoe.
 • Je bent bang dat je niet goed genoeg bent, of kritiek krijgt op wat je doet.
 • Je stelt hoge eisen aan jezelf. Je product of dienst moet heel goed zijn uitgewerkt voordat je het durft te verkopen.
 • Je hebt veel ideeën, maar het lukt je niet om ze in actie om te zetten.
 • Je bent heel goed in geven, er voor een ander zijn, maar ontvangen vind je lastig.
 • Je houdt je vaak bezig met wat anderen vinden of willen.
 • Je voelt je belemmerd in je succes door wat je hebt meegekregen vanuit je familie.
 • Je vindt het lastig een balans te vinden tussen hard werken en ontspannen en vertrouwen dat je klanten naar je toe komen.

 

 

 

 

 

 

In Own your Business leer je je bedrijf te leiden met Liefde, Lef en Leiderschap

Liefde

 • Je voelt dat je goed genoeg bent om je aanbod de markt op te brengen.
 • Je zorgt goed voor jezelf, hebt een mooie balans tussen effectief werken en loslaten, en daardoor zorg je nog beter voor anderen.
 • Je werkt vanuit flow en vertrouwen in plaats vanuit 'moeten'.
 • Je bent mild en vriendelijk naar jezelf en onderneemt liefdevol.
 • Omdat je helemaal jezelf bent en laat zien, trek je klanten moeiteloos naar je toe.

Lef

 • Je hebt je jezelf recht in de ogen gekeken, je angsten en verlangens mogen er zijn en je neemt actie.
 • Je neemt 100% verantwoordelijkheid voor je leven en business.
 • Je laat je kwaliteiten zien, je weet waar je goed in bent, waarvoor mensen bij jou moeten zijn.
 • Je staat je voor wie je bent en wat je kunt. Je communiceert jouw visie helder.
 • Je durft het ‘anders’ te doen dan anderen, je bent helemaal jezelf in je business.
 • Je durf te vertrouwen op wie jij bent en op wat jij te bieden hebt.
 • Je blijft stevig doorgaan ook al krijg je kritiek en wijk je af van wat mensen van je verwachten.

Leiderschap

 • Je weet waar je voor staat, wat jij de wereld te bieden hebt.
 • Je kunt dit vertalen in alle aspecten van je business: in je boodschap, aanbod, je uitingen, je sales.
 • Je laat je niet afleiden, je werkt effectief en gefocust aan wat jij het belangrijkste vindt.
 • Je hebt (geld)doelen voor jezelf gemaakt en je hebt een plan om ze daadwerkelijk te behalen.
 • Je zorgt dat je voldoende vrije tijd hebt om je op te laden en ruimte te maken voor creativiteit en ontwikkelen.
 • Je neemt actie, vanuit een helder plan zet stappen op weg naar een succesvol bedrijf.

Het resultaat: een business die helemaal in lijn is met wie jij bent. You own your business

 

 

Ga je 6 maanden met ons mee op reis?

Stel je voor: zes maanden tijd, zes livedagen, een kleine groep gelijkgestemde ondernemers en twee experts op het gebied van mindfulness, compassie, systemisch werk, ondernemerschap en marketingcommunicatie. Dat betekent: volop kennis opdoen, ervaren, inspiratie, nieuwe inzichten, sparren met andere ondernemers. Kortom: 'nieuw leven' in je bedrijf.

 

Dag 1 - Mindful ondernemen

Hoe meer je jezelf bent, hoe moeitelozer ondernemen gaat. Hoe zit dat bij jou? Ben je in lijn met jezelf of laat je je bepalen door verwachtingen, patronen, de rest van de wereld. Hoe zorg je dat je meer 'in lijn komt'? Ontdek wat jouw patronen en overtuigingen zijn. Zie waarin jij jezelf tegenhoudt. En leer omgaan met alles wat je tegenkomt als je zichtbaar bent en groeit. Accepteer alles wat er is. Neem 100% verantwoordelijkheid. Kies en houd focus op wat je het belangrijkste vindt om te doen.

Dag 2 - Waar kom je vandaan?

Ken je dat? Je wordt belemmerd maar je weet niet waar het vandaan komt. Misschien is het heel concreet en houdt iets je tegen om jezelf zichtbaar te maken. Of durf je niet echt je hart te volgen. Misschien is er alleen een onverklaarbaar gevoel van schuld, boosheid of verdriet. Of kan je moeilijk geld en complimenten ontvangen en heb je het gevoel niet genoeg te hebben gegeven. De kans is groot dat dit voortkomt uit jouw familiesysteem. Je kunt het niet helpen, maar er wel iets aan doen. Het zichtbaar maken via systemisch werk en familieopstellingen. Zodat de energie in jouw bedrijf weer gaat stromen.

Dag 3 - Ondernemen met compassie

Hoe onderneem jij? Hard. Actie. Tandje erbij. Veel geven? Het kan ook anders. Je bent namelijk al helemaal goed zoals je nu bent.
We leren je hoe je vanuit zelfcompassie moeitelozer kunt werken. En kunt vertrouwen op overvloed. Kunnen geven en ontvangen. Effectief werken en ook echt uitrusten. Balans brengen in alles wat je doet.

Dag 4 - Wat is jouw ikigai?

Ikigai. Prachtig Japans woord voor de reden van je bestaan. We gaan kijken wat jij het allergaafste vindt, hoe zich dat bij jouw vertaald naar je ideale klanten en de impact die je op hen hebt. Welke ervaring geef je hen, welke resultaten behalen ze. We onderzoeken je doelen voor de langere termijn maar ook hoe je je in je dagelijkse werk meer kunt laten leiden door je gevoel.  Volg je 'breadcrumbs' . De wereld verandert snel. Verander je mee?

Dag 5 - Verkopen met betekenis

Wat wil jij verdienen? Durf je dat hardop te zeggen? En hoe doe je dat? Is dat realistisch of kan er nog iets veranderen in je aanbod, je website, je vindbaarheid, je marketingcommunicatie? Welk verhaal vertel je je klant? Hoe? Is het helemaal jouw (levens)verhaal, in lijn met jezelf? We lopen alles door en vergeten daarbij niet de voorgaande lessen. Consistentie is key.

Dag 6 - Durven en doen

Wat ga je doen? Vandaag en na deze 6 maanden. Wat is er nog nodig om jezelf echt te laten zien? Pak het podium en breng het de wereld in. Je weet wat je hier te doen hebt. Wat is er nog praktisch nodig? Wil je na alles wat je nu weet je verhaal aanscherpen? Feedback krijgen op je nieuwe programma? Een goede blog schrijven? Een facebookadvertentie opstellen? Sparren over je volgende event? Vanzelfsprekend sluiten we de dag in stijl af.

 

Praktische informatie

De volgende training start in oktober. Stuur een mail naar info@miraconsult wanneer je interesse hebt of vragen wilt stellen.

BONUS

Naast de live dagen krijg je:

 • Je eigen buddy uit de groep die met je meekijkt tussen de bijeenkomsten door.
 • Gratis toegang tot de facebookgroep waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen en horen van anderen. Dit is heel stimulerend.

 

De training kost de volgende ronde 1995,-

Schrijf je hier in!

Doe nu mee voor de introductieprijs van 1175,- btw vrij

 

 

 

Wie zijn de trainers?

Karin zat ruim 20 jaar in het (marketing) communicatievak. Eerst in de reclame, later bij een grote gemeente. Vanuit haar concept 'Mindful Meaningful Marketing' adviseerde ze talrijke ondernemers. Ze leerde hen vooral dat het niet langer ging om 'verkopen' maar om 'betekenis': wat heb jij te bieden, te vertellen? Ze bedacht concepten/ programma's, gaf communicatie- en PR-advies, deed de redactie voor diverse boeken, (her)schreef vele teksten. Verder is Karin altijd wel iets aan het organiseren: een Schrijfweek, feesten voor jongeren, Tad-Talks/Stories worth sharing, Durf-te-vragen-avonden. En nu natuurlijk ook mindfulnessweekenden - en weken in binnen- en buitenland.
Karin werkt als mindfulnesstrainer in organisaties/bedrijven via mindful@work, begeleidt ondernemers via @ownyourbusiness en coacht particulieren. Ze helpt vele mensen via haar online mindfulnesstraining.

Karins leven veranderde drastisch door mindfulness. Ze was een echt hoofd-mens. Haar second name was veiligheid. Mensen zeiden: 'je moet eens proberen vaker vanuit je hart te leven', maar eigenlijk had ze geen idee hoe dat moest. Er lag zoveel rommel voor haar hart: stress, spanningen, de overtuiging dat ze niet goed genoeg was. Dat blokkeerde de boel. Haar geheim: mindfulness. Nu leeft ze steeds meer op gevoel, volgt ze haar intuïtie en experimenteert. En ze is gelukkiger dan ooit. Haar second name? Vrijheid. Nu wil ze niks liever dan iedereen de kracht van mindfulness laten ervaren. Zodat iedereen eindelijk datgene gaat doen wat ze echt gaaf vinden.

www.karinhoens.nu

 

Anurag heeft in 20 jaar duizenden mensen (werknemers, particulieren en ondernemers) begeleid met vraagstukken rond loopbaan, relaties, stress, ondernemen en families. Ze heeft honderden mensen opgeleid in het coachings- en trainingsberoep. Ook is ze supervisor voor coaches en counselors.
Anurag schreef twee boeken: 'De Kunst van het Lichter Leven' en 'Het leven aanvaarden door mindfulness en compassie'. Op dit moment geeft ze vooral mindfulness- en compassietrainingen,  haar eigen opleiding tot Mindfulness en Compassiecoach en begeleid ze mensen in het Own your Business programma. Intussen helpt ze veel mensen via haar onlinetrainingen (lichter leven door mindfulness & compassie) en heeft ze aan ruim duizend mensen webinars gegeven.

Anurag leerde al op haar 21e in India de kracht van mindfulness en compassie. Hoe waardevol en krachtig het werkelijk is, leerde ze in 2013 toen haar partner (vader van haar drie kinderen) overleed. Mindfulness hielp haar door die lastige tijd heen om te gaan met alle gedachten, gevoelens. Alles mocht er zijn, niks hoefde weggeduwd te worden.
En al die tijd bleef ze met haar business bezig. Ze is door deze ingrijpende gebeurtenis nog daadkrachtiger geworden in haar bedrijf. Ze moest ook wel want ineens was ze kostwinner. Ze maakte met haar bedrijf een enorme winstgroei  door, terwijl ze nog veel vrije tijd had en tijd voor haar kinderen. 
Anurag helpt mensen lichter en met meer aandacht en zelfcompassie te leven. 
Ondernemers leert ze te durven en doen wat ze echt willen.

www.miraconsult.nl  en www.academievoorleven.nl

 

 

Meld je nu aan en geef een liefdevolle boost aan je bedrijf en je leven

De training kost de volgende ronde 1995,-.

Schrijf je hier in!

Ik doe nu mee voor de introductieprijs van 1175,- btw vrij!

 

 

 

 

Copyright 2017 Karin Hoens en Anurag ten Klooster - Fotografie deBerghut.com