Online Compassietraining

 

We willen allemaal gelukkig zijn en vrij van ongemak, pijn en lijden

 

 

 

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd of ervaring met mediteren.
Deze cursus is dan voor jou.

Naast het verder trainen van Mindfulness (aandacht in het Nu) ontwikkel je in de compassietraining een milde, vriendelijke houding naar jezelf.
Lees hier wat het je oplevert.

 

 

Herken je iets?

 

 

 

 • Ik wil beter gaan zorgen voor mezelf
 • Ik zou meer willen genieten, echt leven. Met mijn aandacht in het nu, spontaan, speels en onbezorgd leven
 • Ik ben bang dat het leven aan me voorbij gaat zonder dat ik gedaan heb wat ik diep in mijn hart graag wil
 • Ik blijf soms hangen in verdriet, angst, boosheid of teleurstelling
 • Ik ben streng of kritisch op mezelf, ik ben onzeker, ik pieker veel of ben perfectionistisch
 • Ik wil leren beter met onprettige gevoelens en lichamelijke beperkingen om te gaan
 • Ik heb vaak het gevoel 'niet goed genoeg' te zijn
 • Ik wil mijzelf niet langer door mijn zelfkritiek en door mijn angsten en onzekerheid laten tegenhouden
 • Ik heb een ingrijpende gebeurtenis te verwerken
 • Ik heb behoefte aan meer ruimte voor mijn gevoel, mijn hart volgen

 

Het kan ook anders

Stel je voor

 

arrow

 

 • Het gaat je allemaal makkelijker af
 • Je bent ontspannen, je ervaart innerlijke rust, in je lichaam en in je hoofd
 • Je bent milder naar jezelf, je zelfkritiek is naar de achtergrond verdwenen
 • Je gunt het jezelf om beter voor jezelf te zorgen en je kan grenzen stellen
 • Je kunt genieten van het leven zoals het is
 • Je hebt minder last van lichamelijke klachten en onprettige gevoelens
 • Je voelt meer zelfvertrouwen en bent vaker blij
 • Vanuit betere zorg voor jezelf ben je er voor anderen zonder jezelf te kort te doen
 • Je hebt meer geduld met jezelf en met anderen
 • Je weet beter wat je wilt en wat bij je past
 • Je ervaart meer energie en ben meer tevredenheid

 

Ik heb een goed programma ontwikkeld wat je kan helpen.
Al mijn kennis en ervaring is hierin verwerkt.

 

   

   

   

   

   

 • Ik herkende me ook in bovenstaande punten. Nadat ik al jaren bezig was met Mindfulness heb ik ervaren dat compassie mij dat laatste stukje verder heeft geholpen, om innerlijke rust en tevredenheid en blijdschap te vinden.
 • In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen en kinderen geholpen met Zelfcompassie en Mindfulness, zowel online, individueel als in groepen.
 • In het 6 weekse onlineprogramma wat ik heb ontwikkeld, ga ik je stap voor stap begeleiden naar meer zelfcompassie en compassie naar anderen zonder jezelf tekort te doen.
 • Compassie heeft een blijvende invloed.
 • Het is wetenschappelijk aangetoond dat Compassie een verzachtende invloed heeft op de impact van negatieve gebeurtenissen. Het leidt tot meer initiatief en grotere vaardigheid om met moeilijkheden om te gaan. Door compassie te trainen ervaar je minder angst voor fouten maken en afwijzing. Je ontwikkelt meer zelfrespect en sympathie voor eigen tekortkomingen. Het leidt tot betere zelfzorg en gezonder eetgedrag.
 • Compassie trainen leidt tot meer positieve emoties, wijsheid, levensgeluk en optimisme en meer sociale verbondenheid.
 • Compassie trainen heeft dus een waardevolle en versterkende invloed als je als met mindfulness/mediteren bezig bent geweest.

 

Wanneer je met meer compassie, vriendelijkheid, mildheid met je eigen ongemak, pijn of lijden omgaat, dan is er vanzelf ook meer compassie naar anderen.

Hoe fijn is het als je er ook voor anderen kunt zijn zonder dat je jezelf te kort doet. Compassie die zo vanzelf stroomt omdat je het jezelf al genoeg geeft.

 

Ik heb een programma ontwikkeld dat je in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt volgen

Dit leer je in de 6 weekse online Compassietraining

Week 1:
Je leert wat zelfcompassie inhoudt. Je leert hoe je brein werkt mbt tot compassie. Je krijgt de eerste oefeningen om veiligheid en kalmte in jezelf te vinden. 

Week 2:
Je leert hoe je automatisch met stress en pijn omgaat, wat de invloed van je oude en nieuwe hersenen is op je emotieregulatiesysteem en op stress situaties, en hoe je op verschillende gebieden meer zelfcompassie kunt ontwikkelen of versterken. Je oefent met ingesproken oefeningen jezelf met mildheid te benaderen. 

Week 3:
Je leert hoe je zelfkritiek is ontstaan en beïnvloed wordt door schuld en schaamte, hoe jouw innerlijke patronen je gedrag en emoties bepalen en hoe je op zelfkritiek momenten tot meer zelfcompassie kunt komen. Je oefent verder met andere oefeningen om dit te versterken. 

Week 4:
Je leert je minder te identificeren met wie je denkt dat je bent of zou moeten zijn. Je benadert ook je 'minder gewenste kanten' met compassie en oefent met behulp van ingesproken instructie. 

Week 5:
Wat kan je allemaal nog meer ontwikkelen dat bijdraagt aan levensvreugde en zelfcompassie. Je krijgt mooie oefeningen. En ook staat deze les stil bij hoe je vanuit compassie om kan gaan met een lastig persoon. En hoe je kan loslaten en vergeven. 

Week 6:
Je maakt een signaleringsplan, om er voor te zorgen dat je ook in mindere tijden goed voor jezelf blijft zorgen. Je wordt je bewust van hoe jouw motivatie wordt aangestuurd en ervaart hierin een vrije keus.
Je leert blijvend goed voor jezelf te zorgen, zelfcompassie te beoefenen. Zodat je het ook na het programma en in de rest van je leven blijft doen.

In deze weken krijg je een reeks aan oefeningen op mp3 die je de rest van je leven kan blijven doen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anurag ten Klooster. Ik help reeds 25 jaar mensen en heb reeds duizenden mensen begeleid, met succes! In 1990 begon ik mensen te begeleiden. Eerst als maatschappelijk werker (met drugsverslaafden, en met jongeren die met justitie in aanraking kwamen) en als groepswerker met jongeren en kinderen die niet meer thuis woonden. Sinds 1998 begeleid ik mensen in de rol van trainer en coach, therapeut en leid ik andere coaches op.

Ik coach en train al jaren op gebied van persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, persoonlijke kracht, leidinggeven, loopbaanontwikkeling, relatie issues, timemanagement en communicatie. Ik werk met degelijke methoden uit mindfulness, zelfcompassietraining, transactionele analyse, voicedialogue,familieopstellingen, rationele effectieve training en diverse andere methoden.Voor al deze methodes heb ik gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Ik heb heel veel mensen en kinderen begeleid. Ik heb veel werk en levenservaring. En daar mag jij van profiteren.

Wil je meer over mij weten: Je kan onder deze link meer over mij en mijn bedrijf vinden.

Ik ben moeder van drie kinderen (14, 13 en 9 jaar). Ik heb in 2013 mijn partner en vader van mijn kinderen verloren, na een ziekteproces van 8 maanden is hij doodgegaan. Hij had een hersentumor. Ik heb in deze heftige periode (waarin ik mensen ben blijven begeleiden) veel mindfulness beoefend. Het klinkt misschien raar maar mijn vertrouwen in het leven (en de dood) is sterker dan ooit.

Mijn angsten en onzekerheden zijn naar de achtergrond verdwenen en mijn gedachten en emoties kan ik beter dan ooit hanteren. Omdat ik geleerd heb ze te accepteren en mindful en met compassie te benaderen. En omdat ik in het NU leef. Ik doe wat echt bij mij past en ook als vind ik iets eng, ik doe het toch. Ik heb echt leren springen in het onbekende, keer op keer.

Mijn kinderen heb ik in deze periode en ook nu nog veel geleerd op een Mindful manier om te gaan met hun gevoelens en gedachten. Vanuit zelfcompassie, acceptatie en innerlijke rust. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze de meeste tijd evenwichtig en zichzelf zijn en hun gevoel gemakkelijk uiten.

Dit gun ik ieder, een lichtere, compassievolle en mindful manier van leven, meer in het nu. Minder gehinderd door gedachten, emoties, onzekerheden en angsten. Doen wat je echt wilt doen en zijn wie je bent. Vertrouwen en mild zijn naar jezelf.
Ik kan je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Ik weet dat dat kan!

Wat is je investering in de training?

Je krijgt:

Een compleet programma wat je geheel zelf volgt, in eigen tijd en op je eigen manier. Dit programma is geheel zelfstandig te volgen en het zit boordevol waardevolle begeleiding in instructies, uitleg, video's en mp3's om te oefenen. En antwoorden en uitleg op veel voorkomende vragen en minder voorkomende vragen. Deze uitleg heb ik in de begeleiding van duizenden mensen gegeven op vragen die zij stelden. Dus zonder dat je de vraag te hoeft stellen, is de kans groot dat je al het antwoord op je vraag leest of hoort van mij.
En daarbij heb je ook nog toegang tot een facebookgroep waarin je je vragen aan mij of anderen kunt stellen en kunt sparren met de anderen die dit programma volgen.

Extra Bonus voor jou

 • Heel veel compassie en andere oefeningen die je kunt doen in de rest van je leven.
 • Gratis toegang tot de facebookgroep waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen en horen van anderen. Dit is heel stimulerend.
 • Zo lang het programma bestaat toegang tot de lessen zodat je op ieder moment de training nog een keer kunt doen. Ga er maar vanuit dat je nog lang nadat je de training hebt gevolgd, inloggen en de lessen opnieuw doen.

Doe mee en schrijf je nu in

Wanneer je je opgeeft ontvang je zes weken lang de lessen, instructies, oefeningen en opdrachten. Je kan het programma op je eigen tijdstip doen, de lessen blijven zolang je wilt beschikbaar.

De compassietraining heeft een waarde van meer dan 800 euro. De andere vormen van training hieronder tussen 1200-1800 euro. Dit is de prijs die je betaalt als je dezelfde training volgt in een groep of individueel face to face. Ik wil dat het voor ieder toegankelijk is. Ik gun het ieder om meer zelfcompassie te hebben en lichter te leven. Daarom voor degene die meedoen, deze scherpe prijs.

arrow

 

 

ONLINETRAINING     'DE KUNST VAN HET LICHTER LEVEN'

Negen weken uitgebreide Lessen
Alle bestaande Mindfulnessoefeningen
Veel Compassie en andere oefeningen

Oefeningen om om te gaan met de innerlijke criticus en je familieachtergrond

Omgaan met rouw en verlies

Mp3 geluidsbestanden te downloaden
Pdf bestanden met opdrachten en theorie

Toegang tot de facebookgroep om je vragen te stellen en ervaringen te delen

Zolang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen en toegang tot de updates van de lessen en nieuwe lessen

Start direct na aanmelding

Meld je aan Online training de Kunst van het Lichter Leven Nu 243 euro excl btw (294 euro incl)

COMPASSIETRAINING ONLINE

Vervolgtraining voor wie al een mindfulnesstraining of De Kunst van het Lichter Leven heeft gevolgd

 

6 weken ieder week een uitgebreide les
Alle bestaande Compassie oefeningen

Mp3 geluidsbestanden
Pdf bestanden

Toegang tot de facebookgroep om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen

Start direct na aanmelding

 

 

 

 

 

Meld je aan Compassie training Nu 193 euro excl btw (233 euro incl)

SPECIAAL TIJDELIJK AANBOD   TWEE TRAININGEN

Twee onlinetrainingen

De twee onlinetrainingen 'Kunst van het Lichter Leven' en 'Compassietraining'
9 plus 6 weken lessen

Inclusief alles wat hiernaast bij de omschrijving van deze twee onlinetrainingen staat

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en de oefeningen

Je kan de Kunst van het Lichter Leven starten  en daarna de Compassietraining laten starten (naar wens).

Start direct na aanmelding

 

 

 

Meld je aan Twee keer een training de Kunst van het Lichter Leven en Compassie training Nu 373 euro excl btw (451 euro incl)

 

 

Wat zeggen deelnemers van de training?

Hieronder ook een paar reacties van deelnemers op mijn (mindfulness en compassie) onlinetrainingen:

Ik vond de compassietraining heel fijn om te doen. Veel informatie over de systemen en emotiesystemen dat mij inzicht heeft gegeven in de achtergrond van mijn handelen. Daardoor
werd ik mij bewust dat vanuit opvoeding de compassiemodus ondergesneeuwd gebied is. Gewoon van huis uit niet geleerd om bewust goed voor mezelf en mijn emoties te zorgen. Uiteraard wel bewust van emoties maar onvoldoende liefdevol er mee om gegaan tot nu toe.
Nu weet ik dat ik bewust een keuze kan maken om vanuit de compassiemodus te reageren. Ik herken eerder waar ik nog in strijd of gevecht mee ben.
Ik herken de manier van reageren nu als oud patroon dat ook doorbroken kan worden.
Net als met mindfulness is het oefenen in compassie een attitude die ik mezelf meer eigen maak.

Dank je wel en voor jou ook een heel goed 2017!

Henny Hulst (coach en yogadocent)

Ik heb met veel plezier naar je geluisterd iedere les. De lessen zijn helder, de bedoeling is duidelijk en goed te volgen. Je creëert, ondanks dat het een online cursus is, vertrouwen en een veilig audio-visuele ruimte
Het belangrijkste wat ik geleerd heb ik in de online cursus Lichter Leven is dat ik nu regelmatig ineens mijn eigen manier ervaar waarmee ik de dingen aan het doen ben of benader. Ik kan dan op dat moment kiezen om, als ik dat wil, het anders te doen, vooral met meer vertrouwen waardoor er een ontspanning komt. Ik ervaar deze toename van vertrouwen en ontspanning in mijn leven als een groot geschenk. Als er een volle agendaweek aan zit te komen kijk ik automatisch of en waar er ruimte is, of maak ik die ruimte om te mediteren of even stil te zijn.
Ik laat me minder leven door mijn verplichtingen (agenda) en besef nu dat ik grotendeels zelf verantwoordelijk ben hoe ik mijn tijd ervaar. Online de cursus volgen was voor mij ideaal omdat ik het in mijn eigen tempo heb gedaan. In het begin van de cursus gebeurde er van alles in de familiekring en kon ik niet meegaan in de flow van één les per week. Ik ben toen rustig in mijn eigen tempo doorgegaan. Ook is er de ruimte om bij sommige onderwerpen wat langer stil te staan en de volgende les even te laten voor een later tijdstip.

Iole de Vries (coach)

Ik heb geleerd om meer in het hier en nu te leven. Bewuster te zijn van wat ik nu doe, zonder dat mijn geest alweer afdwaalt naar de andere dingen die ik nog wil doen. De inzichten die ik heb gekregen zijn vooral dat het nodig is om goed voor jezelf te zorgen, dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen, om de band met jezelf te versterken. Ook dat goed goed genoeg is. Perfect bestaat niet.
Ik vond het online leren heel prettig. Ik kon het op een tijd doen die mij uitkwam. Doordat ik het alleen deed merkte ik me goed te kunnen concentreren op wat er gezegd/ geschreven werd en ook de oefeningen kon ik met overgave doen. Ik merkte in de groep die ik gevolgd had dat daar wel eens wat gene of andere terughoudendheid of ruis van de andere deelnemers tussendoor kwam, wat ik minder prettig vond. Positief egoistisch vond ik de online cursus. De mindfulness cursus heeft me meer rust gebracht. Ik ervaar nu minder stress, wat voor mezelf maar ook mijn omgeving heel fijn is.

Maartje (huisarts)

Ik wilde je net laten weten hoe ontzettend blij ik ben dat ik je cursus heb gedaan. Het maakt t leven inderdaad lichter 🙂
Ik heb de training tot nu toe met veel plezier gedaan. Het heeft me goed op weg gebracht om mijzelf en daarmee mijn leven wat meer in balans te brengen. Ik blijf zeker oefenen.
Dank je wel voor je heldere uitleg opbouw van de lessen en de geluidsbestanden, ik zal ze nog vaak gebruiken.

Bernadet Keijzer (fysiotherapeut)

De training neemt je stap voor stap mee in de wereld van mindfullness en biedt op een laagdrempelige manier fijne theorie aan die er goed bij aansluit. Tezamen een training waar voor iedereen wel iets te vinden is om de rest van zijn leven mee te nemen.

Sylvie Kleinlangevelsloo (informatie analyst)

Wat ik geleerd heb:
1. ik ben het waard om lief te zijn voor mezelf
2. gedachten zijn niet de waarheid, ik kan ervoor kiezen om ze te negeren
3. ik kan kiezen om iets positief te labellen, in plaats van altijd maar van het negatieve uit te gaan of te wantrouwen
4. ik kan beter in het nu zijn

Het online leren vind ik hoofdzakelijk prettig. In mijn eigen tijd en tempo. Geen medestudenten waar ik mijn aandacht op richt.
Het is echt me-time.
Terwijl ik via facebook toch met anderen kon delen of vragen stellen. Een mooie combi.
Het enige waar ik wat moeite mee had was de hoeveelheid. Het was veel in korte tijd.
Liever had ik per onderdeel wat meer tijd willen nemen. Maar natuurlijk kan ik daar nog steeds voor kiezen. Ik ga nu delen herhalen.

Kortom, geen spijt van. Hoe zou je je geld beter kunnen besteden dan door het in jezelf te investeren!
Hoewel het voor mij een flinke uitgave was heb ik mezelf toch een groot cadeau gegeven.
Dank je wel.

Carine

Hierbij nog mijn ervaringen n.a.v. het volgen van de online cursus.

Ik heb veel geleerd van de cursus. Met name de dagelijkse dingen met aandacht doen probeer ik nu veel meer te doen en ook meer stil te staan bij kleine geniet-momenten met mijn gezin…dat is voor mij een enorme verandering in positieve zin! Ook heb ik meer inzicht gekregen in de hindernissen die ik ervaar en herken ik eerder als ik weer teveel mijn grenzen ben over gegaan. Helaas gebeurt dit nog regelmatig en vergeet ik nog steeds regelmatig om aan mezelf te denken, ben toch nog steeds meer bezig het anderen naar de zin te maken en te helpen. Maar het inzicht is er dus gekomen, mede dankzij de cursus!

Ik heb ook meer vertrouwen gekregen in mijn lichaam, ondanks mijn beperkingen, dankzij de yoga oefeningen te doen. Ik heb zelf jaren geleden een tijd yogalessen gevolgd en het was prettig om ze weer te doen. Ik ga dit nu ook regelmatig proberen ze te herhalen. Fijne combi/afwisseling met de meditatieoefeningen!

Het online oefenen was voor mij ideaal! Je kunt zelf je tijd indelen en je hoeft nergens heen, dit is erg fijn vooral als je nog beperkingen hebt in waar je heen kunt gaan (als gevolg van angststoornis).

De pdf teksten erbij vond ik ook erg handig, ik heb ze allemaal geprint, zodat ik het nog regelmatig kan doorlezen.

Ook je snelle reacties in de facebookgroep…..erg fijn!

Ik heb verder eigenlijk niet zoveel op- en aanmerkingen of feedback. Het enige is dat ik het geluid van de oefeningen soms erg zacht vond….ik had ze op mijn tablet en mp4 speler gezet en die moet ik dan wel op de hardste volume stand zetten.

Bedankt en ga zo door! Ik zal de cursus zeker aanbevelen!

Maruska

Ik heb geleerd de focus in het nu te houden, hoe zwaar de last ook is. Ik heb ontdekt dat ik veel onrust ervaar in mezelf waar ik van weg wil. Nu realiseer ik me dat dat ook van voorbijgaande aard is als ik het op de juiste manier aandacht geef. Ik leef veel meer in het nu en dat helpt me om mezelf niet voorbij te lopen.

Gerda (docent)

Zonder meer positief. Al heb ik door tijdsgebrek ivm werkzaamheden niet alles even consequent kunnen volbrengen. (Ik heb ze echter bewaard en zal in de loop van januari opnieuw de lessen Doorlopen. )
Jij nog erg bedankt en en goed 2017 voor jou en je kinderen/naasten.

Marco (bedrijfsarts)

Ik heb in de training veel geleerd over hoe je op zinvolle manieren met emoties en stress kunt omgaan en hoe je meer kunt genieten van de wereld om je heen. Door de cursus heb ik het gevoel dat ik een sterkere basis heb om de wereld te ervaren en aan te kunnen. Ook weet ik nu hoe ik meer rust in mijn dagelijks leven aan kan brengen.

Harry (teamleider)

 

 

FAQ

Hoe regelmatig ontvang je lessen?

Je ontvangt ieder week een les in je mailbox met theorie, uitleg, oefeningen voor die dag en die week.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Gemiddeld ben je er 15-30 minuten per dag aan kwijt als je ieder dag wilt gaan oefenen, 6 dagen in de week

Is een onlinetraining net zo goed als een groepstraining?

In de onlinetraining zitten oefeningen en theorie uit meerdere door mij gegeven trainingen. Ik heb er alles wat werkt (en ik goede effecten bij mensen in heb gezien) in verwerkt. Daarom is het veel meer dan ik in een livetraining kan bieden.
Je kunt zelf kiezen wat je wel of niet wilt bekijken en hoe vaak je naar de uitleg wilt luisteren. Ook kan je altijd later opnieuw beginnen omdat je toegang blijft houden tot de training. Ik heb de lessen zo gemaakt dat het heel persoonlijk is. En loop je ergens tegenaan, dan kan je altijd je vragen stellen.

Ik zit niet op Facebook, kan ik dan wel meedoen?
Je kunt je voor de duur van het programma aanmelden bij Facebook en aan het eind je account weer opheffen als je niks met Facebook wilt. Het is steunend om onderdeel uit te maken van een groep, omdat je ervaringen deelt, herkenning vindt bij elkaar en je vragen daar kunt stellen. In de Facebook geef ik of geven andere mensen daar antwoord op. Dat is heel fijn.

Als ik geen tijd heb, loop ik dan vertraging op?

Je kan de lessen op jouw tijdstip bekijken, dus als je een week niet kunt oefenen dan doe je dat de week erop. Je kan het programma in eigen tempo doen en een les missen, dat kan niet.

Is het programma voor beginners of gevorderden?

Het programma is voor ieder geschikt. De minimum leeftijd voor deelname is 13 jaar. Dus je kunt dit programma ook samen met je kind volgen (2 voor de prijs van 1).

Geef jij advies en begeleiding tijdens het programma?

Als je advies nodig hebt of ergens in vastloopt, kun je dat op Facebook zetten dan reageer ik op je vraag. Gun je jezelf wat meer begeleiding dan is de variant inclusief de online sessies iets voor jou.

Heb ik genoeg tools om zelf verder te kunnen na afloop van dit programma

Absoluut, je krijgt een hele gereedschapskist met tools en dingen die jij kunt doen om je leven lichter te ervaren. 

Geef je ook ondersteuning in de basisgroep?

Alleen mijn VIP-klanten mogen mij altijd e-mailen en krijgen via skype 1-op-1-coaching. In de facebookgroep voor het basisprogramma reageer ik ook op algemene vragen.

We starten met een groep in oktober 2017, maar je kan individueel zelf op elk gewenst tijdstip starten. (extra bij de groep is dat je een facebookgroep deelt)

 

 

Meld je nu aan en geef een positieve draai aan je leven

ONLINETRAINING     'DE KUNST VAN HET LICHTER LEVEN'

Negen weken uitgebreide Lessen
Alle bestaande Mindfulnessoefeningen
Veel Compassie en andere oefeningen

Oefeningen om om te gaan met de innerlijke criticus en je familieachtergrond

Omgaan met rouw en verlies

Mp3 geluidsbestanden te downloaden
Pdf bestanden met opdrachten en theorie

Toegang tot de facebookgroep om je vragen te stellen en ervaringen te delen

Zolang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen en toegang tot de updates van de lessen en nieuwe lessen

Start direct na aanmelding

Meld je aan Online training de Kunst van het Lichter Leven Nu 243 euro excl btw (294 euro incl)

COMPASSIETRAINING ONLINE

Vervolgtraining voor wie al een mindfulnesstraining of De Kunst van het Lichter Leven heeft gevolgd

 

6 weken ieder week een uitgebreide les
Alle bestaande Compassie oefeningen

Mp3 geluidsbestanden
Pdf bestanden

Toegang tot de facebookgroep om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen

Start direct na aanmelding

 

 

 

 

 

Meld je aan Compassie training Nu 193 euro excl btw (233 euro incl)

SPECIAAL TIJDELIJK AANBOD   TWEE TRAININGEN

Twee onlinetrainingen

De twee onlinetrainingen 'Kunst van het Lichter Leven' en 'Compassietraining'
9 plus 6 weken lessen

Inclusief alles wat hiernaast bij de omschrijving van deze twee onlinetrainingen staat

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en de oefeningen

Je kan de Kunst van het Lichter Leven starten  en daarna de Compassietraining laten starten (naar wens).

Start direct na aanmelding

 

 

 

Meld je aan Twee keer een training de Kunst van het Lichter Leven en Compassie training Nu 373 euro excl btw (451 euro incl)
Heb je vragen of wil je gespreid betalen? Of heb je een bijstanduitkering? Mail me hier.

Op deze online training zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Voor online producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen, zolang de training nog niet is gestart. Je kunt dit nalezen in de Algemene voorwaarden hieronder.

 • Algemene voorwaarden