De kunst van het lichter leven -

Mindfulness, zelfcompassie en meer methodes

 

 

Wil jij veel uit het leven halen?
Veel bereiken of beleven en ook innerlijke rust ervaren?
Het leven lichter ervaren ook als je omstandigheden zwaar zijn?

Dan is de kans groot dat je je een aantal van onderstaande punten herkent...

 

 

 • Ik heb een druk leven en ik stel hoge eisen aan mezelf, ik wil het graag allemaal goed doen
 • Ik zou meer willen genieten, echt leven. Met mijn aandacht in het nu, spontaan, speels en onbezorgd leven
 • Ik ben bang dat het leven aan me voorbij gaat zonder dat ik gedaan heb wat ik diep in mijn hart graag wil
 • Ik wil graag veel doen en bereiken en daarnaast ook innerlijke rust ervaren. Ik zoek de balans
 • Ik zit veel in mijn hoofd. Ik analyseer, pieker, doemdenk, fantaseer, denk wat ik anders had kunnen doen of nog moet doen
 • Ik vind het lastig onprettige gevoelens en lichamelijke beperkingen te hebben
 • Ik ervaar soms spanning, onrust, stress, angst, moeheid, concentratieproblemen of pijnklachten
 • Ik ben onzeker. Of ik herken een vorm van perfectionisme, verantwoordelijkheidsgevoel, aanpassend gedrag of veel (zelf) oordelen
 • Ik weet wel wat ik wil veranderen en waarom ik doe wat ik doe, maar ik blijf mijn oude gedragspatronen herhalen
 • Ik wil gestimuleerd worden en het vertrouwen krijgen om nu echt te gaan doen wat ik wil doen, wat bij mij past. Mij niet meer door mijn angsten en onzekerheid laten tegenhouden.
 • Ik heb het verlies van een dierbaar iemand te verwerken en zoek steun en houvast.

 

 

 

Het kan ook anders

Stel je voor

arrow
 • Het gaat je allemaal makkelijker af
 • Je bent ontspannen, je ervaart innerlijke rust, in je lichaam en in je hoofd
 • Je herkent waar je dingen niet zo handig doet of niet zo handig reageert en kan daar beter mee om gaan
 • Je wordt makkelijker in contact met andere kinderen en volwassenen
 • Je kunt meer genieten van het leven zoals het is
 • Je hebt minder last van lichamelijke klachten
 • Je kent je eigen grenzen en mag die aangeven van jezelf
 • Je voelt meer zelfvertrouwen en bent vaker blij
 • Je kan je beter concentreren
 • Je hebt meer geduld met jezelf en met anderen
 • Je weet beter wat je wilt en wat bij je past
 • Je ervaart meer energie en ben meer tevredenheid

 

Ik heb iets fantastisch ontwikkeld wat je kan helpen.
Al mijn kennis en ervaring is hierin verwerkt.

   

 • Ik herkende me ook in bovenstaande punten. Ik heb mezelf getraind in Mindfulness en de andere in onderstaande training aangeboden methoden. En ik kan werkelijk zeggen, ondanks mijn zware omstandigheden (weduwe met 3 kinderen), weet ik het leven mindful en licht te leven.
 • In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen en kinderen geholpen met de methode 'Mindfulness en meer'.
 • In het 6 weekse onlineprogramma wat ik heb ontwikkeld, ga ik je stap voor stap begeleiden om lichter te leven. Je gaat meer genieten, je gaat onbezorgder en met meer vertrouwen door het leven. Je gaat het leven echt leven, in het Nu!
 • Mindfulness heeft blijvende invloed in de rest van je leven.
 • Het is wetenschappelijk aangetoond dat Mindfulness in je hersenen positieve veranderingen teweegbrengt. Op de hippocampus (leren en het geheugen) en de amygdala (positieve afname van gevoelens, angst en stress) en in de hersenstructuren die geassocieerd worden met zelfbewustzijn, compassie en introspectie.
 • Mindfulness en Compassie zijn een effectieve middelen in het verminderen van burnout en depressie en het vergroten van flexibliteit, aanpassingsvermogen, welzijn en emotionele stabiliteit. Wanneer je je met Mindfulness traint heeft dit een gunstig werking op je bloeddruk, hartslag en cortisolspiegel en op de immuunrespons.

Wanneer jij goed in je vel zit, jezelf bent en doet wat bij je past dan is dat voor jezelf en de mensen om je heen een winst.
Pak je kans, werk aan jezelf. Door te accepteren wat je niet kunt veranderen en te veranderen wat je niet kunt accepteren.

Ik heb een programma ontwikkeld wat je in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt gaan doen

Lees wat je leert in het 9 weekse onlineprogramma
"De Kunst van het Lichter Leven:

Week 1: Je leert met je aandacht en bewuster in het NU te zijn en te genieten van wat er nu is. Je leert uit je automatische piloot te stappen

Week 2: Je leert je welke hindernissen jij hebt waardoor je moeilijk met je aandacht in het NU kunt blijven. En hoe je deze kunt beïnvloeden. Ook leer je hoe je gedachten je gevoelens en gedrag beïnvloeden. En hoe je deze kunt onderscheiden van elkaar om er meer invloed op te krijgen.

In deze les is er een deel gewijd aan hoe je om kunt gaan met alles wat er op je afkomt als je iemand bent verloren en in rouw bent.Voor wie dit betreft.

Week 3: Je leert je eigen negatieve denkpatronen te herkennen en positief te beinvloeden

Week 4: Je leert hoe je je kritische oordelende stem in jezelf kan temmen, en hoe je milder kan worden naar jezelf door zelfcompassie.

Week 5: Je leert hoe je los kunt komen van patronen die je belemmeren welke afkomstig zijn uit je familieachtergrond

Week 6: Je leert hoe je mindful met onprettige situaties en gevoelens om kunt gaan, waardoor je er minder last van hebt, gevoelens hanteerbaar zijn en sneller voorbij gaan

Week 7: Je leert je gedachten waar te nemen, in plaats van ze direct gelijk te geven, zodat ze minder negatieve invloed op je hebben en je meer keuzevrijheid in gedrag ervaart

Week 8: Je leert beter met stress om te gaan, en deze te voorkomen door zorgzaam te zijn naar jezelf

Week 9: Je leert blijvend goed voor jezelf te zorgen, zelfcompassie te beoefenen, zodat je het ook na het programma en in de rest van je leven volhoudt

Wie ben ik?

Mijn naam is Anurag ten Klooster. Ik help reeds 24 jaar mensen en heb reeds duizenden mensen begeleid, met succes! In 1990 begon ik mensen te begeleiden. Eerst als maatschappelijk werker (met drugsverslaafden, en met jongeren die met justitie in aanraking kwamen) en als groepswerker met jongeren en kinderen die niet meer thuis woonden. Sinds 1998 begeleid ik mensen in de rol van trainer en coach, therapeut en leid ik andere coaches op.

Ik coach en train al jaren op gebied van persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, persoonlijke kracht, leidinggeven, loopbaanontwikkeling, relatie issues, timemanagement en communicatie. Ik werk met degelijke methoden uit mindfulness, zelfcompassietraining, transactionele analyse, voicedialogue,familieopstellingen, rationele effectieve training en diverse andere methoden.Voor al deze methodes heb ik gecertificeerde opleidingen gevolgd.

Ik heb heel veel mensen en kinderen begeleid. Ik heb veel werk en levenservaring. En daar mag jij van profiteren.

Wil je meer over mij weten: Je kan onder deze link meer over mij en mijn bedrijf vinden.

Ik ben moeder van drie kinderen (13, 11 en 7 jaar). Ik heb in 2013 mijn partner en vader van mijn kinderen verloren, na een ziekteproces van 8 maanden is hij doodgegaan. Hij had een hersentumor. Ik heb in deze heftige periode (waarin ik mensen ben blijven begeleiden) veel mindfulness beoefend. Het klinkt misschien raar maar mijn vertrouwen in het leven (en de dood) is sterker dan ooit.

Mijn angsten en onzekerheden zijn naar de achtergrond verdwenen en mijn gedachten en emoties kan ik beter dan ooit hanteren. Omdat ik geleerd heb ze te accepteren en mindful en met compassie te benaderen. En omdat ik in het NU leef. Ik doe wat echt bij mij past en ook als vind ik iets eng, ik doe het toch. Ik heb echt leren springen in het onbekende, keer op keer.

Mijn kinderen heb ik in deze periode en ook nu nog veel geleerd op een Mindful manier om te gaan met hun gevoelens en gedachten. Vanuit acceptatie en innerlijke rust. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze de meeste tijd evenwichtig en zichzelf zijn en hun gevoel gemakkelijk uiten.

Dit gun ik ieder, een lichtere, mindful manier van leven, meer in het nu. Minder gehinderd door gedachten, emoties, onzekerheden en angsten. Doen wat je echt wilt doen en zijn wie je bent. Vertrouwen en mild zijn naar jezelf.
Ik kan je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Ik weet dat dat kan!

Wat is je investering in de training?

Je krijgt:

Een compleet programma wat je geheel zelf volgt, in eigen tijd en op je eigen manier. Dit programma is geheel zelfstandig te volgen en het zit boordevol waardevolle begeleiding in instructies, uitleg, video's en mp3's om te oefenen. En antwoorden en uitleg op veel voorkomende vragen en minder voorkomende vragen. Deze uitleg heb ik in de begeleiding van duizenden mensen gegeven op vragen die zij stelden. Dus zonder dat je de vraag te hoeft stellen, is de kans groot dat je al het antwoord op je vraag leest of hoort van mij.
En daarbij heb je ook nog toegang tot een facebookgroep waarin je je vragen aan mij of anderen kunt stellen en kunt sparren met de anderen die dit programma volgen.

Extra Bonus voor jou

 • Heel veel mindfulness en meditatie en andere oefeningen die je kunt doen om je leven lichter te maken.
 • Gratis toegang tot de facebookgroep waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen en horen van anderen. Dit is heel stimulerend.
 • Zo lang het programma bestaat toegang tot de lessen zodat je op ieder moment de training nog een keer kunt doen. Ga er maar vanuit dat je nog lang nadat je de training hebt gevolgd, inloggen en de lessen opnieuw doen.
 • De oefeningen vanuit de compassiechallenge, voor altijd te gebruiken

Doe mee en schrijf je nu in, 1e les op 12 februari

De volgende groep start oktober 2017 of individueel op eigen tijdstip/startdatum.  Wanneer je je opgeeft ontvang je negen weken lang iedere week een prachtige les met uitleg op video, oefeningen en opdrachten en een werkboek. Je kan het programma op je eigen tijdstip doen, de lessen blijven zo lang je wilt beschikbaar.

Je kunt je hieronder aanmelden.

Het programma heeft een waarde van meer dan 1200 tot 1500 euro. Dit is de prijs die je betaald als je dezelfde training volgt in een groep of individueel face to face. Ik wil dat het voor ieder toegankelijk is. Ik gun het ieder om lichter te leven. Daarom voor degene die meedoen, deze scherpe prijs.

arrow

 

 

ONLINETRAINING 'DE KUNST VAN HET LICHTER  LEVEN'

Negen weken uitgebreide Lessen
Alle bestaande Mindfulnessoefeningen
Veel Compassie en andere oefeningen

Oefeningen om om te gaan met de innerlijke criticus en je familieachtergrond

Omgaan met rouw en verlies

Mp3 geluidsbestanden te downloaden
Pdf bestanden met opdrachten en theorie

Toegang tot de facebookgroep om je vragen te stellen en ervaringen te delen

Zolang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen en toegang tot de updates van de lessen en nieuwe lessen

We starten weer in oktober 2017 en individueel ook eerder te volgen op eigen tijdstip/startdatum

Deze training start weer in oktober onlinetraining De Kunst van het Lichter Leven Nu 243 euro excl btw (294 euro incl)

NIEUW!
COMPASSIETRAINING Online

Compassietraining online
6 weken ieder week een uitgebreide les
Alle bestaande Compassie oefeningen

Mp3 geluidsbestanden
Pdf bestanden

Toegang tot de facebookgroep om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen

We starten weer in oktober 2017

En individueel ook eerder te volgen op eigen tijdstip/startdatum

 

 

 

 

 

 

Deze training start weer in oktober online Compassie training Nu 193 euro excl btw (233 euro incl)

TIJDELIJK               SPECIAAL AANBOD

TWEE ONLINETRAININGEN

De twee onlinetrainingen 'Kunst van het Lichter Leven' en 'Compassietraining'
9 plus 6 weken lessen

Inclusief alles wat hiernaast bij de omschrijving van deze twee onlinetrainingen staat

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en de oefeningen

Je kan de Kunst van het Lichter Leven starten in oktober 2017 en daarna de Compassietraining laten starten (naar wens).

Individueel is deze training ook op eigen tijdstip/startdatum te volgen

 

 

 

Deze trainingen starten weer in oktober maar zijn ook eerder individueel te volgen Twee trainingen Kunst van het Lichter Leven en Compassie training Nu 373 euro excl btw (451 euro incl)

 

 

Wat zeggen deelnemers van de training?

Ik heb in de training veel geleerd over hoe je op zinvolle manieren met emoties en stress kunt omgaan en hoe je meer kunt genieten van de wereld om je heen. Door de cursus heb ik het gevoel dat ik een sterkere basis heb om de wereld te ervaren en aan te kunnen. Ook weet ik nu hoe ik meer rust in mijn dagelijks leven aan kan brengen.
(Harry, teamleider)

Ik heb met veel plezier naar je geluisterd iedere les. De lessen zijn helder, de bedoeling is duidelijk en goed te volgen. Je creëert, ondanks dat het een online cursus is, vertrouwen en een veilig audio-visuele ruimte
Het belangrijkste wat ik geleerd heb ik in de online cursus Lichter Leven is dat ik nu regelmatig ineens mijn eigen manier ervaar waarmee ik de dingen aan het doen ben of benader. Ik kan dan op dat moment kiezen om, als ik dat wil, het anders te doen, vooral met meer vertrouwen waardoor er een ontspanning komt. Ik ervaar deze toename van vertrouwen en ontspanning in mijn leven als een groot geschenk. Als er een volle agendaweek aan zit te komen kijk ik automatisch of en waar er ruimte is, of maak ik die ruimte om te mediteren of even stil te zijn.
Ik laat me minder leven door mijn verplichtingen (agenda) en besef nu dat ik grotendeels zelf verantwoordelijk ben hoe ik mijn tijd ervaar.Online de cursus volgen was voor mij ideaal omdat ik het in mijn eigen tempo heb gedaan. In het begin van de cursus gebeurde er van alles in de familiekring en kon ik niet meegaan in de flow van één les per week. Ik ben toen rustig in mijn eigen tempo doorgegaan. Ook is er de ruimte om bij sommige onderwerpen wat langer stil te staan en de volgende les even te laten voor een later tijdstip.
(Iole de Vries, coach)

Ik heb geleerd om meer in het hier en nu te leven. Bewuster te zijn van wat ik nu doe, zonder dat mijn geest alweer afdwaalt naar de andere dingen die ik nog wil doen. De inzichten die ik heb gekregen zijn vooral dat het nodig is om goed voor jezelf te zorgen, dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen, om de band met jezelf te versterken. Ook dat goed goed genoeg is. Perfect bestaat niet.
Ik vond het online leren heel prettig. Ik kon het op een tijd doen die mij uitkwam. Doordat ik het alleen deed merkte ik me goed te kunnen concentreren op wat er gezegd/ geschreven werd en ook de oefeningen kon ik met overgave doen. Ik merkte in de groep die ik gevolgd had dat daar wel eens wat gene of andere terughoudendheid of ruis van de andere deelnemers tussendoor kwam, wat ik minder prettig vond. Positief egoistisch vond ik de online cursus. De mindfulness cursus heeft me meer rust gebracht. Ik ervaar nu minder stress, wat voor mezelf maar ook mijn omgeving heel fijn is.
(Maartje, huisarts)

Ik wilde je net laten weten hoe ontzettend blij ik ben dat ik je cursus heb gedaan. Het maakt t leven inderdaad lichter 🙂
Ik heb de training tot nu toe met veel plezier gedaan. Het heeft me goed op weg gebracht om mijzelf en daarmee mijn leven wat meer in balans te brengen. Ik blijf zeker oefenen.
Dank je wel voor je heldere uitleg opbouw van de lessen en de geluidsbestanden, ik zal ze nog vaak gebruiken.
(Bernadet Keijzer, fysiotherapeut)

De training neemt je stap voor stap mee in de wereld van mindfullness en biedt op een laagdrempelige manier fijne theorie aan die er goed bij aansluit. Tezamen een training waar voor iedereen wel iets te vinden is om de rest van zijn leven mee te nemen.
(Sylvie Kleinlangevelsloo, informatie analyst)

Ik heb geleerd de focus in het nu te houden, hoe zwaar de last ook is. Ik heb ontdekt dat ik veel onrust ervaar in mezelf waar ik van weg wil. Nu realiseer ik me dat dat ook van voorbijgaande aard is als ik het op de juiste manier aandacht geef. Ik leef veel meer in het nu en dat helpt me om mezelf niet voorbij te lopen.

Ik liet me veel meeslepen met gevoelens en mijn enthousiasme. Ik heb in deze training veel tools en inzichten gehad, ik heb een rugzakje gekregen met tools. Ik kan nu ook zien dat gedachten maar gedachten zijn. En het besef dat als ik het NU aankan dat ik de toekomst dan ook aankan geeft mij veel vertrouwen. Ik zorg beter voor mezelf in het nu. (Claudia, administratief medewerkster)

De cursus heeft me de ogen geopend, zo zou ik het willen omschrijven. De milde blik naar mezelf is voor mij nieuw en voelt fantastisch. Het maakt me ook bewust hoe weinig ik normaal gesproken die mildheid naar mezelf opbreng en gewend ben om mezelf met kritiek en dwang voort te jagen. Ik oefen regelmatig, maar het gaat niet vanzelf...mijn 'oude' manier van doen heeft nog de overhand. Het is wel steeds de moeite waard gebleken, dus ik heb de wens om ermee verder te komen om vaker die acceptatie en rust te ervaren.

De cursus heeft me stap-voor-stap geholpen om bewust te worden van alles in mezelf en dat zonder oordeel te leren doen. Ik vind de inhoud en opbouw dan ook erg goed. Dank je wel voor de mooie online cursus. (Lucie)

Vanuit rust en stabiliteit kan ik kijken naar gedachten, emoties en zie ze komen en gaan. Ik kan mezelf door de Mindfulnessbeoefening makkelijker laten zien op mijn werk en mijn plek innemen. Ik durf meer dingen. Sinds de onlinetraining slaap ik heel goed en ben ik een stuk rustiger geworden. Ik heb veel tools gekregen die ik kan inzetten voor als het uit de hand loopt.

Ik keurde alles af van mezelf. Door de onlinetraining is er meer liefde voor mezelf gekomen. Ik weet mezelf steeds in het nu het trekken. Mindfulness geeft mij rust en ik kan de dingen meer in het verleden laten en loslaten. Ik ben veel aardiger geworden voor de mensen om mij heen, dat hoor ik ook van ze terug. Ik was altijd best fel.
(Helene)

Ik vond de training goed in opbouw met een fijne afwisseling van 'theorie' en praktijk. De Kunst van het Lichter Leven is een training die echt werkt om bewuster en meer in het nu te leven met meer aandacht. en misschien komt dat ook wel door de open en heldere manier waarop jij het geeft. Ik vond het prettig dat ik er mijn eigen symbolen aan kan hangen en niet de boedistische, waardoor het dichtbij en heel concreet wordt.

Ik heb rust in mijzelf gevonden. Alsof ik eindelijk thuis kom bij mezelf. Ik durf nu veel meer te doen wat ik echt wil doen en verspil minder tijd aan geneuzel, aan dingen die ik eigenlijk helemaal niet wil doen. Ik heb me sinds tijden niet zo goed in mijn vel gevoeld. Dank je wel voor je inspirerende begeleiding.

Als ik druk ben heb ik nu geleerd te stoppen en te genieten. Alles moest bij mij altijd met een doel te maken hebben. Ik gun mezelf nu meer tijd om iets voor mezelf te doen ipv alleen voor anderen of omdat ik denk dat een ander iets verwacht.

Hier kan ik ieder moment van de dag iets mee. Dit is het antwoord op stress. het geeft me veel handvaten. Ik ben er van overtuigd dat wanneer ik deze training jaren geleden had gevolgd ik geen hartproblemen had gehad.

Ik ben heel blij met je onlinelessen. Ze geven me inzicht en ik denk, dat de nog niet verwerkte lessen me nog meer brengen. Ondertussen is mijn relatie veranderd in positieve zin. Dit mede door jouw inbreng. Ik kan dingen en mensen beter loslaten, me niet druk maken over zaken die ik niet kan veranderen. Ben hier heel blij mee.  (Margriet)

Een deel van de namen heb ik niet genoemd, omdat deze mensen wilden dat ik hun feedback anoniem gebruikte. Ik kan je met mensen in contact brengen die de training hebben gevolgd als je twijfelt.

FAQ

Hoe regelmatig ontvang je lessen?

Je ontvangt ieder week een les in je mailbox met theorie, uitleg, oefeningen voor die dag en die week.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Gemiddeld ben je er 15-30 minuten per dag aan kwijt als je ieder dag wilt gaan oefenen, 6 dagen in de week

Is een onlinetraining net zo goed als een groepstraining?

In de onlinetraining zitten oefeningen en theorie uit meerdere door mij gegeven trainingen. Ik heb er alles wat werkt (en ik goede effecten bij mensen in heb gezien) in verwerkt. Daarom is het veel meer dan ik in een livetraining kan bieden.
Je kunt zelf kiezen wat je wel of niet wilt bekijken en hoe vaak je naar de uitleg wilt luisteren. Ook kan je altijd later opnieuw beginnen omdat je toegang blijft houden tot de training. Ik heb de lessen zo gemaakt dat het heel persoonlijk is. En loop je ergens tegenaan, dan kan je altijd je vragen stellen.

Ik zit niet op Facebook, kan ik dan wel meedoen?
Je kunt je voor de duur van het programma aanmelden bij Facebook en aan het eind je account weer opheffen als je niks met Facebook wilt. Het is steunend om onderdeel uit te maken van een groep, omdat je ervaringen deelt, herkenning vindt bij elkaar en je vragen daar kunt stellen. In de Facebook geef ik of geven andere mensen daar antwoord op. Dat is heel fijn.

Als ik geen tijd heb, loop ik dan vertraging op?

Je kan de lessen op jouw tijdstip bekijken, dus als je een week niet kunt oefenen dan doe je dat de week erop. Je kan het programma in eigen tempo doen en een les missen, dat kan niet.

Is het programma voor beginners of gevorderden?

Het programma is voor ieder geschikt. De minimum leeftijd voor deelname is 13 jaar. Dus je kunt dit programma ook samen met je kind volgen (2 voor de prijs van 1).

Geef jij advies en begeleiding tijdens het programma?

Als je advies nodig hebt of ergens in vastloopt, kun je dat op Facebook zetten dan reageer ik op je vraag. Gun je jezelf wat meer begeleiding dan is de variant inclusief de online sessies iets voor jou.

Heb ik genoeg tools om zelf verder te kunnen na afloop van dit programma

Absoluut, je krijgt een hele gereedschapskist met tools en dingen die jij kunt doen om je leven lichter te ervaren. 

Geef je ook ondersteuning in de basisgroep?

Alleen mijn VIP-klanten mogen mij altijd e-mailen en krijgen via skype 1-op-1-coaching. In de facebookgroep voor het basisprogramma reageer ik ook op algemene vragen.

Meld je nu aan!

Er zijn al 170 mensen die  deze training hebben gevolgd!

Geef je ook snel op en verander je leven.
Je kan starten op eigen tijdstip of met een groep in oktober 2017 (je deelt dan in een facebookgroep)

 

 

ONLINETRAINING 'DE KUNST VAN HET LICHTER  LEVEN'

Negen weken uitgebreide Lessen
Alle bestaande Mindfulnessoefeningen
Veel Compassie en andere oefeningen

Oefeningen om om te gaan met de innerlijke criticus en je familieachtergrond

Omgaan met rouw en verlies

Mp3 geluidsbestanden te downloaden
Pdf bestanden met opdrachten en theorie

Toegang tot de facebookgroep om je vragen te stellen en ervaringen te delen

Zolang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen en toegang tot de updates van de lessen en nieuwe lessen

We starten weer in oktober 2017 en individueel ook eerder te volgen op eigen tijdstip/startdatum

Deze training start weer in oktober onlinetraining De Kunst van het Lichter Leven Nu 243 euro excl btw (294 euro incl)

NIEUW!
COMPASSIETRAINING Online

Compassietraining online
6 weken ieder week een uitgebreide les
Alle bestaande Compassie oefeningen

Mp3 geluidsbestanden
Pdf bestanden

Toegang tot de facebookgroep om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en oefeningen

We starten weer in oktober 2017

En individueel ook eerder te volgen op eigen tijdstip/startdatum

 

 

 

 

 

 

Deze training start weer in oktober online Compassie training Nu 193 euro excl btw (233 euro incl)

TIJDELIJK               SPECIAAL AANBOD

TWEE ONLINETRAININGEN

De twee onlinetrainingen 'Kunst van het Lichter Leven' en 'Compassietraining'
9 plus 6 weken lessen

Inclusief alles wat hiernaast bij de omschrijving van deze twee onlinetrainingen staat

Zo lang en zo vaak je wilt toegang tot de lessen en de oefeningen

Je kan de Kunst van het Lichter Leven starten in oktober 2017 en daarna de Compassietraining laten starten (naar wens).

Individueel is deze training ook op eigen tijdstip/startdatum te volgen

 

 

 

Deze trainingen starten weer in oktober maar zijn ook eerder individueel te volgen Twee trainingen Kunst van het Lichter Leven en Compassie training Nu 373 euro excl btw (451 euro incl)

 

 

 

 

Fijn als ik je mag helpen om lichter te leven

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen of wil je gespreid betalen, of leef je van een bijstands uitkering, klik hier

Op deze online training zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing Voor online producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Dit betekent dat je zolang de training nog niet is gestart je het kan annuleren binnen 14 dagen. Je kunt dit nalezen in de Algemene voorwaarden hieronder.

 • Algemene voorwaarden